• За нас

      

      

      

     "ДМ ДООР" ЕООД е учредено и регистрирано в гр. Пловдив.


     Основна дейност на дружеството е доставка и монтаж на автоматизация за всички видове врати и аксесоари за тях, бариери, индустриални и гаражни секционни врати, врати тип "летящо крило" и ролетки, изравняващи хидравлични платформи и уплътнителни ръкави, врати от полиестер (FLAP врати) и завеси от PVC фолио, противопожарни и димоуплътнени врати и портални врати.

      

     Фирма "ДМ ДООР" ЕООД предлага комплексни решения по всички въпроси, касаещи автоматизация на врати и каси. Ние изработваме и автоматизираме еднакво добре както гаражни врати за дома в единични бройки, така и големи проекти от индустриално значение. В тези случаи, дружеството е готово да даде професионално решение на всички задачи, а именно: преградни врати от различен тип, комплексни товаро-разтоварни места, автоматизация на външни портали и автоматични бариери.

      

     Фирмата извършва монтаж, гаранционно и пълно следгаранционно обслужване.

      

     Договорните ни отношения с партньори от Германия, Холандия, Белгия, Италия и Унгария, и Европейските сертификати на всички продукти ни дава самочувствие и увереност, че можем да се справим с предизвикателствата и изискванията на всеки клиент.

                              

    • ФИЛТЪР

    • АКЦИЯ

    • КОНТАКТИ

     ДМ ДООР ЕООД

     : Пловдив 4002, ул. Дружба, № 9
     : 032 649740
     : 0879 293999
     : www.avtomatichnivratibg.com